Olaszos estek Miamiban

A repülőtértől a drogbizniszig

Avagy meddig juthatunk két hét alatt új fiúkként

Antonio Giovanni és Max Ponza magángéppel érkezik Miami-ba egy forró szerda éjjelen, 2012. június 20-án. A két bizonyítási vágytól égő Giovanni és ígéretes alattvalóik taxiba ülnek, és a New York-ból megvásárolt házaikba veszik az irányt. A taxissal való csevegés során megkapják egy fiatal taxistársa, Paco telefonszámát. Paco állítólag sok mindenre hajlandó. Az est további része rendezkedéssel telik, valamint másnapra megbeszélnek egy találkozót a Herceg Udvarmesterével, Issac Parkins-szel..
A következő éjszaka bejelentkeznek, ahol az Udvarmester röviden tisztázza a helyzetet és a legfontosabb tudnivalókat a városról. A Giovanni-k felemás érzéssel távoznak. Antonio felkeresi régi mentorát, Armando Rosselini-t, tudatva hogy kuzinjával a városban vannak. Az est folyamán sikerül elérni Paco-t, majd egy személyes találkozót is megbeszélni. Paco, féltve biztonságát, először nem kíván belefolyni az ügyükbe, de a pénz látványa és a még több pénz ígérete miatt rögtön megváltozik a hozzáállása. Beleegyezik, hogy beszél a felettesével a drog biznisz ügyében.
Másnap estére jön az infó: másfél hetük van bemutatni az új anyagot. Ezt követően rögtön megrendelik az ehhez szükséges berendezéseket. Az ezt követő napon egy kisebb kalamajkába keverednek, miután felvesznek az út széléről egy prostit. A stricijei megpróbálják kirabolni őket, de az ostoba halandók nem tudnak ellenállni főhőseink csodálatos képességeinek, ezért a találkozás kimenetelének vége két holttest, egy fogoly, némi készpénz és egy kevés arany lesz. A Giovanni-k jóllakottan zárják az estét, a foglyot Antonio hazaviszi, a holttesteket pedig leadják Rosselini-nek.
Vasárnapra leszállítják nekik a droglabor berendezéseit, és el is kezdik beszerelni azokat. A következő vasárnapig minden éjszakájukat ezzel töltik el, míg nem hétfőn el tudják kezdeni a főzést. Két napi munkával sikerül elkészíteni egy adagot. Paco elviszi őket és az anyagot a város egy lepukkant és veszélyes részébe, ahol találkoznak El Loco-val, egy nem túl jól szituált, de főleg nem fair főnökkel. A kuzinok vesztes helyzetből győztes pozícióba tárgyalják magukat – némi vámpírképesség segítségével.
Ugyan El Loco azt állítja, nincs főnöke, akivel tárgyalhatnának, a következő éjszaka mégis megkeresi főhőseinket Paco, és elviszi őket egy hétköznapi kávézóba, ahol El Loco felettese vár rájuk. A nagyfőnök Cortez Franks néven mutatkozik be, és hajlandó bevenni őket az üzletbe, amennyiben megtesznek valamit: megtisztítják az ő raktárépületét a nem kívánatos elemektől. A Giovanni-k vakmerően tüstént belevágnak a feladatba, ahol egy hétfős Anarch bandába botlanak. Antonio kis híján ott hagyja a fogát, de még így is jobban járt, mint a szakállas motoros izomagy. Sértegetések közepette távoznak, majd rájuk hívják a rendőröket.
Másnap ismét találkoznak Franks-szel, aki gratulál nekik az ügyes munkájukért – a banda ugyanis elhagyta az épületet. Mint később megfejtettét, nem a rendőrökkel sikerült elűzniük onnan az Anarchokat, hanem az egyik tag értette, amint a menedékük felgyújtásáról csevegtek kuzinok a raktárépületben, olaszul…
01.jpg

Miami éjszaka

Comments

mfejes91 mfejes91

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.