Maximo Giovanni

Álneve: Max Ponza

Description:

Játék közben szerzett xp: 13
Bónusz xp: 3 (kép 1, bio 2)
Összes szerzett xp: 16

Bio:

Maximo Giovanni, vagy ahogyan az újvilágban ismerik: Max Ponza egy régivonalas, konzervatív szemléletű óvilági vértestvér. Világlátását, gondolkodásmódját nagyban meghatározza születési helye, valamint misztikus és sötét intrikákkal átszőtt, évszázados berögződésekkel, zárkózottsággal és belterjességgel tarkított családja; egyszóval az, hogy Giovanni.

Olaszországban született, egy Nápolytól kb. 100 km-re nyugatra fekvő, néhány négyzetkilométeres helyen: Ponza szigetén. 1936. október 21-én látta meg a napvilágot, az Olasz expanzív politika kicsúsosodása idején. Mit sem tudott erről azonban az elszigetelt, Giovannik által birtokolt szigeten élő Maximo.
Mindkét szülője Giovanni volt; mindkettő a család szolgájaként, és egyben tagjaként lakott a 30-as években a szigeten. Egyiküknek sem sikerült kitörni halandóságukból, a család megbecsült, ám kevéssé tisztelt tagjaiként folytatták életüket. Egyetlen fiuk, Maximo, azonban kiemelkedően tehetségesnek bizonyult.
Fiatalkorát, a háborús időszakot, és az azt követő néhány kaotikus évet a szigeten töltötte, családja szigorú felügyelete alatt. Kitűnő eredményeinek és éles eszének köszönhetően innen Nápolyba került; továbbra is a család felügyelet alatt, immáron azonban szüleitől elszakítva. Itt járt középiskolába, s egyre inkább kibontakozott pénzügyek terén lévő kiemelkedő tehetsége. Felszínes betekintést nyert nápolyi éveiben a család alvilági kapcsolatainak működésébe, kiegészítő jövedelmét ebből szerezte. A Giovanni vértestvérekhez közvetlenül kapcsolódó kör ekkor kezdett felfigyelni rá igazán. Nápolyból Genovába küldték gazdasági egyetemre, ahol egy sokkal kifinomultabb közegben juthatott hasznos tudáshoz.
Innen Rómába került, ahol egy amerikai központú nemzetközi vállalatnál kezdett dolgozni – a Giovanni család felkérésére, annak érdekében. Itt kezdődött vagyonosodása, ami a későbbi családi pozícióját jelentősen meghatározta. Több sikeres befektetést is bonyolított a 60-as évek során, aminek következtében egyre gyakrabban nyert meghívást a családi eseményekre. Az évtized végére egy vértestvér lett a mentora; Dominic Giovanni, aki elkezdte bevezetni Maximot a család sötét titkaiba. 1973-ban kapta meg a proxy kiss-t egy által korábban ismeretlen vértestvértől. Az elkövetkező éveket munkája mellett a Giovannik sötét ügyletei is egyre inkább kitöltötte. Az évtizedes tanulás, képzés és munka után Maximo Giovanni 2011. április 4-én nyerte el a család belső körének tagságát; azaz az ölelést.

Maximo Giovanni, vagy ahogyan az Újvilágba való költözése előtt nem sokkal ‘átkeresztelte’ magát, Max Ponza tehát a családnak elsősorban üzleti érzéke, és éles esze miatt van segítségére. Befektetései jövedelmezőek, ám a nekromancia tudományához kevésbé konyít. Képzése során az alapokat elsajátította, ám mélyebb tudásra még nem tett szert…

Maximo Giovanni

Olaszos estek Miamiban mfejes91 blackregnar